tiistai 30. elokuuta 2011

Koirantappoase

Sitä voi olla treeneissä joko ohjaamassa koiraansa tai sitten sen koiran voi yrittää tappaa. Tappamisenkin voi tehdä harkiten tai vahingossa. Onneksi taponyritys ei aina onnistu, ainakaan silloin, kun kyseessä on vahinko.

Vedettiin treenilöissä harjoitus agi.fi-agilitylehden 4/2011 sivulta 18. Tai vähän se oli mukaelma siitä, kun ei ihan kentälle tuommoisenaan sopinut. Rapsuli kulki himuisen kivasti aina siihen saakka kunnes kompuroin erään hypyn siivekkeen tukijalkaan ja rämähdin turvalleen hypyn päälle yrittäessäni olla tappamatta koiraa. Rapsuliini ei onneksi ollut tapahtumasta milläänsäkään vaikka sen päälle rojahti siivekkeet ja ohjaaja vaan tempaisi palkkaketun turvallaan hiekkaa kyntävän ohjaajansa taskusta ja lähti rilluttelemaan ympäri kenttää. Hyvä niin, niin sain kiroilla rauhassa treenikavereiden nauraessa vieressä. Ihan sivuhuomiona voin kertoa, että ainakaan kämmeniin, kyynärpäihin ja polviin tulleita haavoja ei kannata huuhdella vissyllä, se koskee.

Uusintayrityksillä pysyin pystyssä ja otettiin treeni pätkissä muutamiin kohtiin erilaisia ohjauskuvioita kokeillen. Rapetsiini kulki oikein kivasti ja hauskaa oli. Mukava elukka.

Ei kommentteja: