keskiviikko 10. elokuuta 2011

Katkotreenit

Raa-Raa aloitti aamunsa veren luovutuksella. Verta valutettiin pari putkiloa ja siinä meni kauan, kun jostain kumman syystä veri ei olisi tahtonut Rapsulista pois. Hienosti Rape kuitenkin homman jaksoi ja nyt sillä on oikein tyylikkäät kaljut läikät molemmissa etutasseleissa. Nupsutin oli elukkalääkärissä mukana seuraneitinä, koska halusin punnita sen ja jatkettiin siitä sitten samoin tein ajamaan eilen illalla tehdyt katkojäljet.

Nuusku oli aivan hurjana jäljelle päästessään, mutta malttoi rauhoittua alkuun, siis rauhoittua Nuuskun mittapuulla. Jäljestys meni hyvin ottaen huomioon, että eilen pimeässä tehty jälki ei ollut ihan paras mahdollinen, koska pimeässä hortoillessa katko tuli melko tien viereen, jolloin kaatona ollut aamuruoka jäi turhan lähelle, joten Nupa alkoi ottamaan kaadolle ilmavainua katkoa etsiessään. Muuten katkotyöskentely oli aivan priimaa, Nuuskis etsi, rengasti ja pyöri innokkaana hyrränä ympäriinsä. Hirmuisesti tykkäsin.

Rapsulilla oli myös melkoinen vire. Rape työskenteli aivan mahtavasti! Rapsuli lähti rengastelemaan katkolla ensin väärälle puolelle ja pyöri siellä melko tovin, mutta vauhti ja motivaatio olivat aivan huipussaan koko ajan. Lopulta Rapsuli lähti tarkastamaan toista puolta ja jäljelle osuttuaan veti sen vauhdilla loppuun. Mallikasta!

Odotin heikompia suorituksia, koska ei me olla tänä kesänä yhtään katkotreeniä tehty, mutta hyvin oli muistissa, joskaan viime kesäisiin 20 sekunnin katkosuorituksiin ei ylletty... Nyt meni aikaa useampi minuutti, mutta työskentelyvire ja omatoimisuus ei laskenyt missään vaiheessa. Jälkihommeleiden jälkeen lähdettiin vielä jolkottelemaan jäljestysseurana olleiden pyrrien kanssa.

Ei kommentteja: