lauantai 14. toukokuuta 2011

Metsittynyt norppa eli majava - allasterapia osa 5

Nuuskuli tempaisi torstaisessa allasterapiassaan 6,5 minuutin ja 10 minuutin pätkät. Välissä oleva tauko oli hyvin pieni, melkein olematon, koska ei Nupatsu tuntunut olevan tauon tarpeessa. Vauhti oli reipas ja välillä oli jokunen oikein rivakka pätkä. Lihaskunto alkaa olla kohtuullisesti kohdallaan.

Päivittäin Nuuskuli on viipottanut yhden ulkoilukeikoistaan Jamiskan tai Lykynlammen metsissä vahvistamassa lihaksistoaan. Alkumatkat lämmitellään poluilla ja metsäautoteillä, keskivaiheessa reippaillaan mättäillä ja lopussa palautellaan helpommassa maastossa. Eli ei juurikaan eroa normaaleista ennen loukkaantumista tapahtuneista maastokeikoista, mitä nyt vaan hieman hitaammalla vauhdilla mennään ja lenkkien pituudet ovat olleet lyhempiä.

Aina yhtä fiksun näköiset.

Välillä on ulkoiltu kavereiden kanssa. Keskiviikkona typyt kävivät samoilemassa Zorron kanssa Lykynlammella ja huomenna on tiedossa jamiskailua ihanan Siirin kanssa.

Zorro, Nuusku ja Rapsutin.

Rapsuli on jättänyt viikkotreeninsä välistä ja keskittynyt unohtamaan tiineytensä. Jospa se ensi viikolla olisi jo siinä vireessä, että voi treenata hyvillä mielin ilman, että joutuisi palkkaamaan alavireistä elukkaa. Jos ei, niin jatkamme lomailua. Joka tapauksessa SM-nollien keruu on unohdettu ja siirretty tavoite ensi vuoteen.

Ei kommentteja: