keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Nuusku allasterapiassa osa 1

Tänään Nuusku pääsi ensimmäiselle allasterapiakäynnille. Altaassa hengailua tehdään useamman kerran sarjana pari kertaa viikossa tavoitteena saada lihakset tasapainoon. Nyt aloiteltiin hyvin varovaisesti, joten ensin Nuusku jolkotteli altaassa neljä minuuttia ja pienen tauon jälkeen kuusi minuuttia.

Nuuskuli oli aluksi hieman hämmentynyt altaasta, joten se sai namia siellä ollessaan, mutta koska syödessään Nuusku unohti välillä kävellä ja humpsahti takaseinään (se ei ollut vaarallista, koska allas oli varsin turvallinen kapine), päädyttiin sanalliseen kannustukseen. Nuuskuli käyskenteli melko kivasti, kun sitä kehui koko ajan, mutta jonkin verran Nuuskulla oli mukana protestoivia äänitehosteita. Heli sanoikin, että tollereille tyypillinen allaskäyttäytyminen ;)

Kahlailun jälkeen Nuuskua pissitti hirmuisesti, koska itselleen uskolliseen tapaan Nuusku joi vettä minkä kerkesi, aivan kuin uidessaan. Kotiin Nuusku sai matkustaa auton etupenkillä, koska Nupalle tuli hieman kylmä kuivaamisesta huolimatta, joten piti saada etuistuimen lämmitin tuomaan hellettä ahterin alle :) Lellikki mikä lellikki.

Uskon kyllä, että seuraavalla allasterapiakerralla Nuuskutin on rennommin messissä, koska juttu on jo tuttu. Ainakin fiilis altailun jälkeen oli varsin hilpeä, Nuusku ketkutteli kotona peräänsä minkä ehti ja heitteli pukkihyppelyä pihalla. Alla pieni taltiointi allasterapiasta.


2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Nuusku on ihana!

Heidi kirjoitti...

Niin miustakin! Ihan hirmu ihana :)