sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Yksityisoppilaat

Nuusku ja Rapsu matkasivat Topin ja Zorron kanssa ACE:lle punaturkkien yksityistreeniin, kouluttajana toimi Tiia Vitikainen. Matka meni oikein rattoisasti samaan autoon ahtautuen, mitä nyt alussa Nuuskun piti vilauttaa Zorrolle kulmahammasta, jotta Zorro ei Nuuskun mielestä olisi liian tungetteleva. Pikkuinen nipo vanhapiika. Ja taisi se Nuusku murtautua Riitan laukkuunkin, avata sulavasti vetskarin ja hotkeltaa Zorron namit.


Typykät tekivät yllä olevan treenin, ratapiirros noin niin kuin suurinpiirtein sinnepäin ehkä. Hienosti sujui molemmilla, erinomaisen hyvää oli ohjaajan lukeminen, eteneminen ja meininki. Jatkossa pitää kuitenkin vahvistaa erityisesti sivuttaisetäisyyden kestoa kepeille ja kontakteille. Rapsulle pitää myös opettaa kädessä pysyminen :) Hah!

Itselle oli uutta persjätön ajoitus. Mie oon tehnyt sen aina aivan liian myöhään ja nyt opinkin tyylin, joka paluumatkalla ristittiin ennakoivaksi persjätöksi, niin se on itselle helpompi hahmottaa. Toimi kuin häkä. Samoin pelitti vastakkaisen käden käyttö mersunmerkkipyörityksissä, silloin pysyi pikkutollerin keho koko ajan kauniilla kaarella. Sinänsä omat ohjausvalintavaihtoehdot olivat oikeat ja tekniikkakin suurinpiirtein kohdillaan, mutta pientä säätämistä ajoituksessa ja rytmityksessä löytyi edelleen (ja luultavasti ikuisesti). Erityisesti Nuuskun kanssa omasta asenteesta pitää löytyä tarvittava annos apinanraivoa ja rautaista otetta, niin sitten mennään ja mennään muuten hienosti!

Ja sitten muistiin itselle hieman ohjauskuviota: persjättö 7 (valmis jo muurin vierellä), vastakkaisella 8-9 ja oma linja kaukana hypyistä, vastakkaisella 10-15, valssi valmiiksi ennen 16 ja lähelle estettä, tiukka vienti pöydälle, vastakkaisella 19, ennakoiva valssi 21, pitkä valssi 24, valssi 25 (sijoittuminen!), persjättö ennen puomia (valmis ennen hyppylinjaa), valssi 29, linjaus 30, oma liike ihan putkien edessä ja  vastakkaisella viskellään, päällejuoksu 34, sylkkäri 36.

Ei kommentteja: