torstai 5. elokuuta 2010

Pikkusenko pätevä pimu

Pitkästä aikaa agilitytreeneissä. Rapsuttimen ohjelmassa oli helppoa hillumista ja olipa hauskaa! Rapsu kulki niin hyvin ja nopeammin kuin valo.  Tehtiin alla olevia simppeleitä kuvioita ilman sen suurempia toistoja.


Olipahan uljaat kepit, joka kerta niin makeat. Rapsutin on aivan mahti pujottelija. Tiukkaa menoa matalana, aloitukset haetaan oikein hirveästä vauhdista. Pikku slalommurmeli :)

Erityistä hauskuutta aiheutti lisäksi huomio, että Rapsu kestää nykyään minun omien virheideni korjaukset, esim. olin käskyjeni kanssa totaalisen myöhässä vaaleilla palleroilla välillä 5-6. Rape oli lukinnut jo putken, mutta kauniilla käskytyksellä kurvasi kuuliaisesti hypylle ja puomille ilman, että sen ilmekään olisi värähtänyt sen oloisesti, että "teinköhän nyt väärin". Se osaa olla ottamatta korjauksista itseensä. Aivan mahtavaa :)

Mitään tekniseti haastavaa tai muutakaan hankalaa treenissä ei ollut, kunhan vaan fiilisteltiin ja otettiin taas lajiin tuntumaa, jotta ensi lauantain Kataisen Sannan koulutuksessa ei tarvitsisi pitkän treenitauon jälkeen sentään esteitä ihmetellä ;)

Ei kommentteja: