sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Helteessä hohdokkaina

Olipas kiva yllätys lukea tuloslistasta, että Rapsu kirmasi eilisen jälkimmäisen radan puhtaasti alle ihanneajan. Saatiin vallan kolmas palkintokin.

Tänään Maaningalla tuomaroi Jalosen Kari yhden agilityradan ja yhden hyppyradan. Agilityrata oli ihan älyttömän hauska ja Rapsu kulki kuin unelma. Tosi hyvällä fiiliksellä vedettiin ja vedettiin kovaa. Puomin alastulon roiskaisu tipautti meidät vitosella kolmosiksi, mutta tosi hyvä tunnelma radasta jäi, kun Rasputin oli niin iloinen ja innoissaan. Vauhti oli voittajaa kovempi, joten tänään mentiin hyvällä sykkeellä. Olisin luultavasti voinut pelastaa puomin napakammalla käskyllä (nyt se oli aika lörpsö), mutta minulla on paha tapa pehmentää otetta sitä mukaa mitä paremmin Rapsu kulkee, jotta en vaan sanoisi sille vahingossakaan liian tiukasti, että se reppana ei luulisi tehneensä väärin ja alkaisi sitten hyvittelemään loppurataa. Olin turhan aneeminen ja Rapsu otti siitä kaiken irti.

Luulen, että tämä puomin lahnamaisuuteni jopa kostautui hyppyradalle mentäessä, sillä Rapsuhan otti ja varasti lähdössä. Radan alussa oli aika makea pitkä vauhtisuora, jossa minulla oli tarkoitus mennä kolme-neljä estettä eteenpäin, jotta olisin ehtinyt hyviin asemiin, mutta enpä ehtinyt yhtään mihinkään, koska Rapsu huijasi olevansa lähdössä kuulolla ja tempaisi kaasun pohjaan heti kun silmä vältti. Välillä oli radalla hyviäkin hetkiä, mutta pääosin räpellystä. Kaksi viimeistä estettä meni erityisen hienosti ja haastavalla kuviolla :)

Eilen ajattelin, että ehkä nämä kesäkisat ei toimi meillä, kun molemmat ollaan lämmössä aika sumeita, mutta tänään oltiin kyllä aika iskussa. Ja Rapsusta taukouiminen oli niin kivaa.

Ei kommentteja: