torstai 7. tammikuuta 2010

Treenihirmu ja kisahirmu

Taas sain huomata, että minulla on yksi treenihirmu ja yksi kisahirmu, mutta ei yhdistettyä treeni- ja kisahirmua. Nuuskun kanssa kisoissa on maailman parasta olla, kun se tykittää sata lasissa ja mahtiasenteella, mutta treenit nyt menee miten menee. Tänään ei kyllä mennyt yhtään mitenkään. Tosin osin tämä johtuu omasta asenteestani, sillä kisoissa olen ihan täpinöissäni mistä N imee lisävirtaa itseensä ja treeneissä olen aika lahna mikä ei inspiroi Nuuskulia mihinkään. Rapsu taas on treeneissä puhdasta kultaa, mutta kisoissa lähtee minun jännitykseen mukaan ja tuloksena on kultakimpaleen sijaan ruostunut rautakanki.

Alla töherrys paikan päällä tiimityönä kehitellystä päivän treenistä, jossa ei ollut mitään teemaa. Kunhan fiilisteltiin. Mentiin ensin pallerot 1-8. Nuuskun kanssa homma oli ihmeellistä säätämistä, se keekoili ihan omiaan ja olisi joutanut rukkasiksi koko elukka. Rapsu liiti hyvällä sykkeellä ja eikä siinä ollut mitään heikkoa.

Kakkospätkänä oli hieman haasteellisempi eli neliöt 1-14. Nuusku kaasutti hirmu kyydillä ja ilman korvia. Putkesta kepeille kääntyminen oli työn ja tuskan takana eikä siitä kummoista tullut vaan kaarros kohti rengasta oli ihan hirmuinen. Loppu oli simppeli ja N haki hyvin putken 12. Rapsulilla oli suuria ongelmia hahmottaa hyppyä 6. Rapsu painoi toistuvasti keinulta suoraan putkeen ja haki hyppyä vasta kun ohjaukseni siinä oli todella liioiteltu. Kaarros putken 7 jälkeen oli Nuuskun kurvia pienempi ja loppu meni kivasti, joskaan putkea 12 Rapsu ei hakenut ilman, että olisin ohittanut hypyn 11 linjan.

Ei kommentteja: