tiistai 5. tammikuuta 2010

Sipistelyä

Tulevan lauantain kisat saivat minut ja Rapsuttimet suuntaamaan hallille hieman sipistelemään puomia kuntoon. Aloitettiin taas puomin alasmeno pöydän päällä. Oikein kaunista, tarkkaa ja vauhdikasta. Sitten nostin alasmenon paikoilleen ja pöydän alasmenon viereen siten, että Rapsu pääsi siitä suoraan alasmenolle. Kuvittelin, että sillä säilyisi silloin sama tuntuma treeniin ja olin oikeassa. Nyt R pystyi samaan tarkkaan ja nopeaan työskentelyyn. Lopuksi siirryttiin koko puomiin ja siinä Rapsu hieman alkoi passailla vauhtia alasmenon lopussa, joten pitää jatkaa vielä tuota pöydän kautta puomille metodia, koska silloin R ei ennakoi vaan antaa mennä suoraviivaisella asenteella.

Koska halusin nähdä pelittääkö kontakti yhtään kun radalle päästään, otettiin alla olevaa simppeliä kuviota.

Ymppäsin siihen mukaan pimeä putkikulman, kepit siten että ihana putki siintää horisontissa, takaaleikkaus putkella ja siitä puomille. Ja niinpä vain Rapsuliini kykeni hienoon alastulon kontaktiin vaikka vauhtia oli melkoisesti. Jee jee. Nyt ei ahdista vaan on hyvä kisafiilis :)

Muuten ei olla puuhailtu ihmeempiä. Pakkanen on paukkunut sellaisissa lukemissa, että hakutreenit on jääneet välistä. Onneksi nyt on lauhempaa, joten edes pidemmät lenkit metsässä ja jäällä onnistuvat mukavasti.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea kisoihin! Vakoilkaa sitten, onko halli meille sopiva, nyt ei päästä töiden takia.

Heidi kirjoitti...

Kiitos! Joo, tehdään kattavaa vakoilua :)