lauantai 16. tammikuuta 2010

Lomalta liitelemään

Nupsu ja Rapsu viettivät vajaan viikon etelässä lomaillen. Ohjelmaan sisältyi pötköttelyä, lenkkeilyä ja fasaanin ihmettelyä. Akkunsa ladanneet pikkukoirat pursuivat siis energiaa illan tolleriagilitytreeneissä.

Nuusku huiteli alla olevan pätkän vaaleat palleroiset 1-15. Suunnittelin kyllä alunperin tekeväni tämän pätkän Rapsun kanssa ja tuon toisen Nuuskun kanssa, mutta otin jostain syystä Nuuskun tätä tekemään. Tämmöiset treenit ei sovi Nuuskulle ollenkaan, kun ei se treeneissä noita tee yhtään hyvin, lähinnä koheltaa ilman aivoja. Tiesin, että Nuuskulle hyppy 9 tuottaa ongelmia, ja niin se meinasikin, mutta homma toimi hienosti kun otin Nuuskun haltuun ennen hyppyä 8, jolloin N ei huiskaissut suorilla ysiä vaan tuli nätisti välistä ja taittui puolisylkkärillä ysille. Takaakierto kympille aiheutti myös harmaita hiuksia, koska Nuusku rakastaa tuommoisessa tilanteessa sivulla olevia hyppyjä. Taas haltuunotto siis. Loppu meni simpsakasti ja N irtosi nätisti putken jälkeisille hypyille vaikka jäin puomi toiselle puolen.


Rapsun kanssa loikittiin alla olevan kuvion kaikki palleroiset ja neliöiset. Koetin saada hommaan livakkaa ja irtoavaa liitoa kunnon sivuttaisetäisyydellä, mutta aika koetukseksi jäi. Tavoitteena olisi ollut jäädä tuon keskellä nakottavan hypyn vasemmalle puoliskolle vaaleissa palleroissa/ neliöissä ja oikealle puolelle tummissa, mutta kyllä minun piti sen hypyn linja jonkin verran ohittaa. Hiukkasen oli läheisriippuvaista menoa, mutta ei äärimmäisen vahvasti. Muuten meni kivasti, kesti jopa ennakoivan valssin ja kurvit oli tiukat.

Ei kommentteja: