lauantai 7. marraskuuta 2009

Punaisessa seurassa leikkiä ja liitoa

Nuuskun ja Rapsun pääsivät päivällä pitkästä aikaa Siiri-ystävänsä kanssa treffeille. Kävimme parin tunnin lenkillä Jamiskalla ja olipa lystiä. Tosin kolmikko ei enää kummoisemmin rieku ja kirmaile kuten aiemmin vaan meininki on enemmän aikuistuneiden koirien yhdessä nuuskuttelua ja hengailua, mutta ei yhtään vähemmän kivaa :)

Illalla oli vuorossa tolleriagility, jossa liitelimme alaolevia kuvioita. Nuusku ja Rapsu suorittavat tuon vaikeamman treenin eli neliöt. Pointtina noilla otuksilla oli se, että minä voin hengailla kauempana enkä himmaile vieressä, erityisesti välillä 5-8. Nuuskulle koko hoito oli helppo eikä siinä ollut mitään treenimistä, toisin ekan yrityksen kaarrokset oli melkoiset, mutta pienenivät toisella kerralla. Rapsulle teki ensin tiukkaa malttaa pujotella loppuun asti putkensuun sulokutsujen vuoksi, mutta onnistuihan tuo, kun hieman hinkkasi. Sylkkäri kepeiltä 8 putkeen 9 kääntyi namisti, mutta putken 9 jälkeen Rapsu pyörähti joka ikinen kerta itsensä ympäri. Otin siihen hieman toistoja pallon avulla ja saatiin se menemään kohtuullisesti, mutta tuota pitää taas alkaa treenamaan.


Treenien jälkeen lähdimme vielä jäähdyttelylenkille kuutamon valaisemalle pellolle Zorron kanssa, joten päivä oli varsin tolleripitoinen. Hangessa piehtaroinnin ja nuuskuttelun ohella Rapsu ja Zorro intoutuivat hippasille, ja Nuusku teki jotain tärkeitä kyntöpuuhia.

Ei kommentteja: