tiistai 25. elokuuta 2009

Viimeistely vepeä

Nuuskutin kävi tänään reenimässä Kaunislahdessa viimeistelyharjoitukset kisaavien vepeltäjien seurassa. Keli oli mainio, isot aallot ja silmiä häikäisevä aurinko. Nyt on treenattu niin monipuolisilla keleillä, että ei ainakaan siihen pitäisi homman kaatua. Tänään otimme esineen viennin ja hukkuvan pelastamisen.

Vientiin Nuusku lähti hirveällä innolla ja ui veneelle, mutta kääntyikin ensimmäisellä kerralla veneeltä takaisin. Luulen, että avustajan veneen reunalla notkuneet kädet ja etunojainen asento karkoittivat Nuuskun viime hetkellä. Avustaja ohjeistettiin uudestaan ja otettiin liike alusta, jolloin Nuusku toimi täydellisesti. Otettiin muutama hieno, onnistunut toisto ja jätettiin liike hautumaan punakuonon päähän.

Hukkuvan pelastaminen sujui ongelmitta. Nuusku sinkosi suurella vauhdilla pelastushommiin ja hukkuva haettiin maalitolppien väliin. Oikein mallikasta työtä :)

Luottavaisin mielin lauantaihin siis :) Reenien jälkeen käytiin metsälenkillä hengailemassa ja nuuskuttelemassa. Harjoituksissa seuraneitin virkaa toimittanut Rapsuli kirmaili onnessaan pitkin mättäitä ja etsiskeli marjoja syötäväksi :) Huomenna Rapsu pääsee alkeiskurssilaisten kanssa vepeltämään, ja Nuusku lepuuttaa itseään viikonlopuksi. Hui hui hui.

2 kommenttia:

Ninka kirjoitti...

onko se tein sove jo lauantaina!?
ihan mahtia!

Heidi kirjoitti...

Jep, lauantainapa hyvinkin :)

Vaikka harmittaa hieman liian monien paikallisten kokeiden ja kisojen osuminen samalle viikonlopulle. Olis ollut agiliitoa ja piirinmestaruusmejää tarjolla. Mie valikoin sit tään... Toivottavasti oli hyvä valinta :)