sunnuntai 30. elokuuta 2009

Punainen paholainen pelastaa pulasta

Aivan huikea vesipelastuskoeviikonloppu takana :) Korkkasimme Nuuskun kanssa tänään alokasluokan ja Nuusku pisti eilistäkin paremmaksi saaden täydet pisteet kaikista liikkeistä! En rohjennut moista edes toivoa, koska sää näytti välillä muuttuvan kaikkea muuta kuin suotuisaksi, mutta pahemmilta myrskyiltä lopuksi vältyttiin.

Veneestä hyppy ja rantaan uinti meni täydellisesti. Nuusku sinkosi veneestä luvan saatuaan ja ui hienosti maalitolppien väliin. Tosin tuomari naureskeli kun Nuusku nousi aaltojen mukana ilmaan rantaa uidessaan... Käskyjä riitti ihan ylimääräiseen kehumiseen käyttää :) Pisteitä 25.

Esineen vienti meni eilistä paremmin. Nuusku lähti veteen ja annoin samalla lisäkäskyn, joten vienti käynnistyi hienosti. Avustaja muisti sanoa kiitos samalla kun esinettä otti, joten luovutus oli kaunis :) Pisteitä 25.

Veneen nouto sujui hienosti, joskin minua jännitti pysyykö se köysi Nuuskun suussa, koska Nuusku otti kiinni aivan köyden päästä. Köyden antotapa oli erilainen kuin eilen, jotta se ei jäisi Nuuskun ympärille kieppumaan kuten viimeksi, mutta silloin Nuusku otti ihan köyden päästä kiinni. Konkarit kuitenkin totesivat jälkeenpäin, että tuolla tavalla koiralla oikeasti pysyy ote parempana, joten huolestuin siis turhaan. Pisteitä 25.

Hukkuvan pelastamisessa Nuusku kääntyi eri päin kuin yleensä, joten hukkuva tuli rantaan upeasti heti ensiyrittämällä. Pisteitä 25.

Kokonaisuus oli täydellinen, pisteitä 100/100, ja tästä on aivan mahtava jatkaa kisoja ensi vuonna :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta, Mahtavaa!!!!! Ei voi muuta sanoa!!!

Saara ja Viggo

Heidi kirjoitti...

Kiitos :) Pikkuruisesta tollerista on moneksi :)

Ninka kirjoitti...

Onnea! mie suorastaan liikutuin :D

Heidi kirjoitti...

Kiitos :) Ens kesänä Mion kans tuutte perässä ja meette ohi ;)