lauantai 4. heinäkuuta 2009

Hyistä vepellystä

Mitäpä muuta tekemistä Nuuskulla ja Rapsulla hyisenä lauantai-iltana olisi kuin suunnata Pyhäselän rantaan vepeilemään. Mukaan vepeltämään saapuivat Topi-tolleri, Mio-sprinkku ja irlanninvesipanieli Ruska. Meillä on siis virallisten vepekurssitreenien ohella oma vepekerho...

Reenattiin veneen hakemista ja veneestä hyppyä. Ensin laitoin Nuuskun hakemaan veneestä pelkän köyden, ja seuraavilla kerroilla Nuuskutin toi köyden sekä veneen. Tosin Lasse hieman souteli mukana, jotta ei vielä liian painavalta vetäminen tunnu. Oikein oli innokasta ja tehokasta työskentelyä. Luulenpa, että ensi treeneissä Nupatsu saa alkaa tuomaan venettä isommalla vastuksella, koska tuo on kuitenkin pieni kepoinen punainen kumivene ja Lassekin on varsin inhimillisen kokoinen, joten eiköhän noiden rantaan tuominen Nuuskulta onnistu.

Rapsu haki veneestä pelkkää köyttä. Alussa Rapsu ei meinannut lähteä veneelle, koska vene oli Rapsulin mielestä liian kaukana, mutta rohkaisun myötä Rapsu polskutteli köyden hakuun. Toistoilla meno oli jo reippaampaa. Rapsu saanee vielä tovin hakea pelkkää köyttä ja köyttä kiinni veneessä ilman vastusta.

Veneestä hyppy sujui Nuuskulta mallikkaasti. Sitä ei varmaan tarvitse erityisemmin edes enää treenata. Rapsu epäröi aluksi, mutta kuultuaan vinkulelun uikahduksen epäröinti kaikkosi. Pari seuraavaa loikkaa lähti iloisesti pelkästä kutsusta. Kyllä Rapsustakin vielä Neiti Loikkanen tulee, kunhan vähän vielä treenaa :)

Reenin päätteeksi vepeltäjät sekä heidän kannustusjoukkonsa - Peppi, Vappu, Hertta ja Susu - kipittelivät turkinkuivatuslenkin ja Rapsulla oli erityisen hauskaa, kun pääsi hippastelemaan oikein kunnolla.

Ei kommentteja: