keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Loikkaus veteen - vepekurssi osa 2

Tänään pääsimme vepekurssilla tosi toimiin eli veden äärelle. Ensimmäisenä harjoittelimme kumiveneestä hyppyä. Nuusku loikki paatista innolla ja komeilla loikilla. Rapsulla puolestaan tuli pupu pöksyyn eikä Rapsutin uskaltautunut aluksi hyppäämään veneestä. Tämä oli hieman yllättävää, sillä Rapsu hyppi samasta veneestä viime kesän vepen tutustumispäivänä ongelmitta, mutta nyt homma epäilytti Rapsua. Hyppäämisen sijaan Rapsu roikkui reunan yli ja litki vettä. Heitin Rapsulle lelun puoleen väliin, jolloin hyppy alkoi tuntumaan Rapsusta hyvältä idealta ja Rapsu uiskenteli rantaan.

Seuraavaksi otettiin esineen vientiä maalla. Nuuskutin toimi kuin ajatus ja Rapsutin taas... Noh, viime viikkoisella treenikerralla Rapsu vei esineen hienosti, mutta tänään Rapsu oli aito tolleri :) Rapsu lähti viemään esinettä avustaja-Minnalle innolla, mutta yritti pyyhkäistä samalla innolla Minnasta ohi pusikkoon tutkimaan esinettään rauhassa. Muutamalla toistolla homma alkoi sujumaan paremmin, mutta tätä pitää Rapsun kanssa työstää hieman.

Lopuksi Nuusku pääsi harjoittelemaan veneen noutoa. Vielä Nuusku ei oikeasti venettä tuonut vaan lähetin Nuuskun veneelle ja Nuusku ui sinne innolla, otti avustajalta köyden pätkän ja toi sen minulle rantaan veneen tullessa hiljalleen Nuuskun perässä. Nuuskulta sujui tämäkin aivan loistavasti ja otimme sitä pari toistoa. Rapsu puolestaan otti lopuksi pari veneestä hyppyä siten, että minulla oli namipalkka lelun sijaan ja sehän toimi! Rapsukka palkkautuu siis tuossa tilanteessa namilla parhaiten, joten siihen liikkeeseen pitää jatkossa varata erikoisherkkuja, että Rapsu innostuu tekemään yhtä hienoja loikkauksia kuin viimeisin oli :)

2 kommenttia:

Mari + Rooa kirjoitti...

Moi, pakko kommentoida teidän etusivun kuvaa, SE ON NIIN MAINIO :):). Tulee hyvälle tuulelle joka kerta, kun sivuillanne vierailee. Mukavaa Juhannusta!

Heidi kirjoitti...

Kiitos, kieltämättä kuva höpelönä hekottelevasta Nuuskusta ja mahtavaa kitaansa esittelevästä Rapsusta on itsellekin aina takuuvarma päivänpiristäjä :)

Hilpeää juhannusta, rapsutuksia punatukkaiselle Rooalle ja tsemppiä agilitykisoihin!