perjantai 19. kesäkuuta 2009

Ketteryystreeniä



Ninka toi sateisiin viikkotreeneihin oikein mukavan ja vauhdikkaan treenin. Eipä tullut kylmä tuulessa ja kosteudessa :) Ensimmäinen pätkä 1-13 meni Nuuskun ja Rapsun kanssa varsin jouhevasti. Kummankin kanssa toimi parhaiten takaaleikkaus putkella 5, tosin R tykitti putkesta putkeen semmoista kyytiä, että ihan sama miten olisin ohjannut, ei se edes katsonut. Tässä-käsky hyvissä ajoin koiran vielä putkessa ollessa sai molemmat kääntymään tiukasti oikeaan suuntaan putkelta 5. Valssit pyörittelin tuonne hyppyhässäkkään ja hypylle 11 ennakoiva valssi, joka Rapsun kanssa saa olla tosi ennakoiva silloin kun A häämöttää näkökentässä. Nuusku innostui roiskimaan puomin alastuloa oikein urakalla ja malttoi juosta sen alas asti vasta ylitiukalla käskytyksellä. Hohhoi, siinä on taas säätämistä... Rapsun juoksukontaktit olivat erityisen näpsäkät. Keppien kanssa R ei vieläkään kestä loppuun asti, jos olen keppien vasemmalla puolella.

Toinen pätkä oli lyhyt vauhti rata. Testasin ohjausta sekä A:n vasemmalta että oikealta puolelta, ja Nuusku meni tiukemmin kun vedin persjätön hypylle 23 ja kipitin A:n oikeaa puolta kääntäen Nupan sylkkärillä hypylle 25. Rapsu taas pyöri paremmin ihan peruskamalla eli otin hyppyjen 21 ja 22 yli vasemmalla kädellä, vaihdoin oikeaan, menin A:n vasenta puolta ja pyöräytyin Raputtimen hypylle 25. Lopun pytkikuviot mentiin samalla tavalla kuin ekalla pätkällä.

Rapsulla oli ihan hirmuinen vauhti koko treenien ajan, ilmeisesti SM-kisakatsomossa olo kerrytti aikamoista intoa otukseen. Toivottavasti saadaan sama vauhti ja innokkuus tuleviin Varkauden kisoihin. Reenien jälkeen käytiin vielä kimppajäähdyttelyllä ja mutakylvyissä.

Ei kommentteja: