lauantai 18. huhtikuuta 2009

Bye bye agility, agility goodbye

Hurautettiin Rapsun kanssa aamulla Mikkeliin kuluttamaan viime syksyn kisoista saadut ilmaiset startit. Tosin tämän päiväisen reissun olisi voinut jättää tekemättä. Rapsutin oli ihan passelissa vedossa keppejä lukuunottamatta, mutta heikolle ohjaukselle ei hyväkään otus mitään mahda. Lyhyesti voisin todeta, että en näköjään osaa kouluttaa koiraani, enkä ohjata koiraani enkä yllätyksekseni myöskään osaa agilityn sääntöjä.

5 kommenttia:

satu kirjoitti...

Höpö höpö, osaatpas!

Heidi kirjoitti...

Siis jos oisit nähnyt tämän päivän suoritukset niin...

Pääsin B-radan jälkeen ekaa kertaa myös tuomarin puhutteluun. Olin korjannut kepit väärin, vaikka mie luulin, että niin saa tehdä. No opinpa edes jotain.

Sain kyllä hyviä ohjeistuksia radan reunalta, joten ehkä minä en ihan vielä hanskoja tiskiin laita vaikka mieli tekis.

Kaisa kirjoitti...

No nyt mäkin voin sanoa, että höpö höpö. Osaat kuiteskin.

Miks pääsee tuomarin puhutteluun keppien korjaamisesta väärin?

satu kirjoitti...

Minäkin haluan tietää, miten kepit voi korjata väärin.

Heidi kirjoitti...

No siis miulle on opetettu sillon joskus, että jos keppilöillä tullee virhe, niin oleellista on se, että rekku tulee ulos oikeesta välistä eikä se mihin väliin sen takaisin tunkee. Joten tämän virheellisen oppimiseni tähden en ohjannut Rapsua takaisin siihen väliin missä virhe tuli.

Yritin kyllä, mutta väärään meni. Eli jatkossa kaltaiseni puusilmän kannattaa aloittaa virheen jälkeen alusta, jotta ei mene vahingossa vikaan.

Niin ja siis se tuomarin puhuttelu oli oikeesti hyvin ystävällinen ja asiallinen ja opastava. Kiva tuomari, ei ilkeä ollenkaan vaan halusi varmistaa, että en toiste ota yhtä typerää hyllyä.