sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Rapsulle voittonollat Mikkelistä

Ryhdistäydyimme Rapsun kanssa agilityn suhteen ja kahmaisimme voittonollat molemmista tämän päiväisistä agilityradoista. Mitään järkevää en radoista osaa kertoa, koska onnistumisen huumassa pää tyhjeni täysin. Jotain pientä sälää radoille kuitenkin mahtui, joten ihan täydellisiin suorituksiin emme päässeet, mutta hienoihin ratoihin kuitenkin. Rapsu heitti pari ylimääräistä lenkkiä kontaktien suuntaan ja radoilla tarvittavaa irtoamista olisi voinut ilmetä enemmän.

Sain myös huomata, että nopeana tollerina pitämäni Rapsu hävisi ajassa reippaasti molemmilla radoille vitosen virheet tehneelle Jojo-tollerille. Näköjään tollerin voi saada kulkemaan vielä 15 sekuntia kovempaa. Jojon ohjaaja antoi hyviä ohjeita Rapsun syvien selkälihasten vahvistamiseen, joten Rapsu pääsee tutustumaan jumppamisen saloihin. Siitä voi tulla mielenkiintoista...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti tänne tulla kurkkimaan, joko löytyy kisoista kuulumisia, ja löytyihän niitä!

Oikein paljon onnea nollista! Ja kyllä se Rapsu nopee on, jätätte vaan seuraavalla kerralla ne turhat sälät pois :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Onhan se Rapsu nopea, mutta toiset ne on vaan vielä nopeampia...

Vähänkö ois kiva, jos joku taikos siihen enemmän itsenäisyyttä radalla ollessa, niin alkas sujumaan megahienosti ilman, että miun tartteis osata treenata semmosia asioita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Rapsu on hyvä kaikessa mihin ryhtyy!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!

Nooh, ainakin se tekee asiat rapsumaisesti eli iloisella mielellä ja innokkaasti :)

Tämän päiväisissä vepeilyissä Rapsu ei ehkä ihan kirkkaimmillaan loistanut kuitenkaan... paitsi jos vientiä on se, että uiskennellaan vedessä suu tyhjänä ;)