lauantai 16. helmikuuta 2008

Ihana lauantai

Marko Kaminen saapui kouluttamaan joensuulaisia agilitykoirakoita ja tokihan me Nuuskun kanssa koulutukseen menimme. Aivan mahtavat treenit täytyy sanoa. Radan pätkät olivat haasteellisia ja Marko antoi hyviä sekä meille sopivia neuvoja. Sain pienillä keinoilla Nuuskun uutta vauhtia ja roppakaupalla hyvää mieltä rakentavasta palautteesta ja tietysti Nuuskun upeasta ohjattavuudesta tuli kehuja... Kivaa ja antoisaa oli. Harmittaa vaan, että en ilmoittanut Rapsuakin mukaan. Olisi ollut kiva saada yhtä osuvia ja toimivia neuvoja myös Rapsun käsittelyyn. Nuuskulle saatuja vinkkejä en voi kaikilta osin Rapsuun soveltaa, sillä Nuusku ja Rapsu ovat niin erilaisia ohjattavia. Täytyy siis toivoa, että kouluttaja tulee toistekin :)

Kirpeä pakkaspäivä houkutti myös pitkälle maastolenkille, joten kävimme parin tunnin patikoinnin Jaamankankaalla. Rapsu popsi puutavaraa ja lunta niin antaumuksella, että olisi voinut kuvitella nälässä hänen elävän. Kuljimme osan matkaa moottorikelkkareitillä ja kaverit pääsivät näkemään ohi sujahtelevia kelkkoja. Ensimmäiset herättivät pientä hämmennystä ja Rapsu koki tarpeelliseksi niille metsän puolelta vähän urputtaa, mutta into laimeni äkkiä.

Huomenna pikku-Rapsusta tulee virallisesti aikuinen. Mielenkiintoista nähdä tapahtuuko yöllä henkistä kasvupyrähdystä vai onko aamulla vieressä sama pieni höpelö :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon Onnea Rapsulle täyttäessään tänään 2 vuotta :o)! Myö tullaan kohta perässä...;)
Näkeekö teitä Tuusniemellä?

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Rapsulle vielä tätäkin kautta kun en tänään agilityyn päässyt paikan päälle päivänsankaria onnittelemaan. Mitenkä muuten kävi, onko havaittavissa suuria harppauksia henkisellä puolella eiliseen verrattuna? ;))

Anonyymi kirjoitti...

Onnea päivänsankarille :)!

Heidi kirjoitti...

Rapsu ilahtuu onnitteluista ja kiitollisena virtuaalipusuttelee kaikkien korvat märiksi :)

Rapsu esiintyy Tuusniemen näytelmissä, joten siellä nähdään!

Herkulliset synttärionnittelut Sirkulle, olet muuten valinnut oivallisen päivän syntyä! Mie olenkin katsonut, että teillä on Rapsun kanssa jotain yhteistä :)