lauantai 10. marraskuuta 2007

Nuuskun kadonneet korvat

Nuuskulta hävisivät korvat tässä syksyllä, mutta nyt kadonneet lupat löysivät tiensä takaisin ja tupsahtivat paikoilleen. Korvien paluu antaa aihetta juhlaan, sillä kuuntelevan koiran kanssa on niin paljon mukavampaa puuhastella yhdessä :)

Nuusku osallistui Petri Hasun agilitykoulutukseen ja sai kehuja hienosta menostaan. Nuuskis olikin loistava, nopea ja kuuliainen. Parasta seuraa! Kouluttajan palaute oli niin kannustavaa, että pitää taas alkaa elätellä haaveita ensi vuoden sm-kisojen osallistumisoikeudesta... Ohjaaja sai myös kiitosta valsseista (vihdoinkin!) sekä treenattavaksi uusia kuvioita, lähinnä sylikäännöksiä.

Rapsu on yllättäen osoittanut aikuistumisen merkkejä. Rapsu mm. kohtasi urheasti hevosen. Hepat ovat aiemmin suuren kiinnostuksen lisäksi epäilyttäneet sen verran, että niitä on varmuuden vuoksi pitänyt haukkua reippaanlaisesti, mutta nyt kohtaaminen sujui ääneti. Äänettömyys tosin voi johtua siitä, että kuono oli täynnä kalkkunaa eikä haukku silloin ymmärrettävästi oikein irtoa :) Tai sitten ylämaankarjaan kohdistunut siedätyshoito on tuottanut tulosta.

Myös tämän viikkoisilla kaveritreffeillä Rapsu väläytteli henkistä kasvamistaan. Rapsu ei ollutkaan enää vilkkain ja aina keulassa johtamassa leikkiä vaan Rapsu antoi myös muiden organisoida toimintaa. Hienoa! Eihän vilkkaudessa vikaa ole, mutta on silti kivaa, että jonkinlaista kehitystä aivotoiminnassa iän myötä tapahtuu... kunhan ei liikaa :) Pitäähän Rapsun olla Rapsu eli hupsuhapsu.

Ei kommentteja: